Επιτυχημένο και φέτος το πανηγύρι του Καραβά.

Με επιτυχία διοργανώθηκε την Τετάρτη 20 Μαΐου το λαϊκό πανηγύρι στον Καραβά, στον προαύλιο χώρο του Ιερού ναού Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης, από τον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού, μετά το πέρας του Εσπερινού.
Γι άλλη μια χρονιά, η εμπειρία και οι γνώσεις των παλαιότερων και η όρεξη για δουλειά των νεώτερων σε συνδυασμό με το κοινό μεράκι για το σύλλογο και την αγάπη για το χωριό οδήγησαν στην άριστη διοργάνωση του πανηγυριού. Ο κόσμος που βρέθηκε στο γλέντι  ήταν πολύς, τόσο από το Δ. Μυστρά, όσο  κι από όμορους δήμους. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά συμπληρώνει φέτος 26 χρόνια ζωής και είναι ένας από τους μακροβιότερους εν ενεργεία συλλόγους της Λακωνίας. Από το 1983 ως και σήμερα διοργανώνει κάθε χρόνο με επιτυχία το πανηγύρι παραμονή της εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.
Τη μουσική κάλυψη της βραδιάς είχε αναλάβει το μουσικό σχήμα "Λακεδαίμονες" που με τα τραγούδια τους το γλέντι κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες.
Στο πανηγύρι παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μυστρά Δημήτρης Αποστολάκος, ο αντιδήμαρχος Χρήστος Μπουγάδης, ο δημοτικός σύμβουλος από τον Καραβά Γιάννης Καρμοίρης, η δημοτική σύμβουλος Γεωργία Ζαχαράκη, ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Λογγάστρας Παναγιώτης Γεωργανές, ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Σουστιάνων Θεόδωρος Παπαδάκος, ο δήμαρχος Θεραπνών Γιάννης Ράλλης, ο δημοτικός σύμβουλος Δ. Θεραπνών Γιάννης Διαμαντάκος και ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Τρύπης Κώστας Καραγιαννάκος
Το αστείο της βραδιάς ήταν πως, όταν ο κ. Αποστολάκος κλήθηκε να τραβήξει λαχνό, ο λαχνός έγραφε: "Δήμαρχος Μυστρά" και ύστερα από προτροπή του το δώρο ξανακληρώθηκε!
Απόφαση του συλλόγου ήταν η αδιάθετη ποσότητας μπουζοπούλας να προσφερθεί την επόμενη μέρα στο Ασυλο Ανιάτων της ιεράς Μητροπόλεώς μας. Ανήμερα της εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης ο σύλλογος έψησε σουβλάκια για όσους βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο του ναού μετά το τέλος της λειτουργίας.
Τέλος, το Δ.Σ. του συλλόγου, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους δούλεψαν και βοήθησαν το σύλλογο από οποιοδήποτε πόστο και με οποιοδήποτε τρόπο. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Γεράσιμο Καλλιακούδη που εδώ και χρόνια στηρίζει έμπρακτα το σύλλογό μας.


επιστροφή
επάνω