Παράσταση θεάτρου σκιών στον Καραβά.

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στον προαύλιο χώρο του Αγ. Κων/νου στον Καραβά, διοργανώθηκε από το Δήμο Μυστρά παράσταση Καραγκιόζη με το θίασο του καραγκιοζοπαίχτη Ηλία Καρελά (ένας πολύ καλός θίασος που έχει παρουσιάσει 70 περίπου παραστάσεις μέσα στο καλοκαίρι και ένα μέρος των εσόδων πηγαίνουν για την Φιλανθρωπική Οργάνωση "Το Χαμόγελο του Παιδιού").
Η παράσταση άρχισε γύρω στις 8 το απόγευμα και ήταν η τελευταία μιας  σειράς παραστάσεων που διοργάνωσε ο Δήμος στα τοπικά διαμερίσματά του.
Αρκετός ήταν ο  κόσμος που βρέθηκε εκεί, παρά την απειλή της βροχής και με δεδομένο ότι μια μέρα πριν άρχισε η νέα σχολική χρονιά, πράγμα που σημαίνει πως αρκετοί πιτσιρικάδες, οι οποίοι έκαναν τις "διακοπές" τους στον Καραβά είχαν επιστρέψει από μέρες νωρίτερα... στις "βάσεις" τους.
Συνάμα, κόσμος βρέθηκε και από γύρω περιοχές για να παρακολουθήσει τον αγαπημένο λαϊκό -και πάντα διαχρονικό- ήρωα και τη φαμίλια του, που με τα καμώματα, τις ιστορίες, αλλά προ πάντων τα διδάγματά τους μεγάλωσαν γενιές και γενιές.
Επιπλέον, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά, έψησε και προσέφερε σουβλάκια και καλαμπόκια στους μικρούς και μεγάλους φίλους του θεάτρου σκιών, ενώ με το πέρας της παράστασης έκανε το τραπέζι στους καλλιτέχνες, στο κυλικείο του συλλόγου.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο που δεν ξεχνούν το χωριό μας και φροντίζουν για την ψυχαγωγία των συγχωριανών μας, όσο και την εφημερίδα "Λακωνικός Τύπος" και www.apela.gr που δημοσιεύει κάθε εκδήλωση που λαμβάνει χώρα στον Καραβά, συμβάλλοντας στην προβολή του.


επιστροφή
επάνω