Ένατος ο Μυστράς?

Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ ?I love GR?, στην οποία διαγωνίζονται οι ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας, ανάμεσα στις διαγωνισθείσες περιοχές ήταν και ο Μυστράς. Το παρόν στο στούντιο του ΣΚΑΪ στον Ασπρόπυργο έδωσαν ο Δήμαρχος Μυστρά Δημήτρης Αποστολάκος, η δημοτική σύμβουλος Γεωργία Ζαζαράκη, ο πρώην πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τρύπης Κώστας Καραγιαννάκος, ο αντιπρόεδρος του Το.Συ.Ν Δ. Μυστρά Βασίλης Μανωλάκος, ο γραμματέας του Το.Συ.Ν Δ. Μυστρά και μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά Νίκος Καρμοίρης και αρκετοί ακόμα δημότες, στην πλειοψηφία τους παιδιά.


 


Την παρουσίαση του Μυστρά είχε αναλάβει η γνωστή συντοπίτης μας ηθοποιός Μαρία Αλιφέρη, ενώ την παρουσίαση των ντόπιων προϊόντων οι Βασίλης Λιναρδάκης και Φρόσω Παναγάκου. Ταυτόχρονα, είδαμε σε βίντεο που είχε ετοιμάσει ο σταθμός την κα. Πετρούλα Στελάκου να ετοιμάζει σαμουσάδες! 


 


Μαζί με το Μυστρά διαγωνίστηκαν άλλες εννιά περιοχές της χώρας μας. Παρά την άψογη οργάνωση της δημοτικής αρχής, η τελική κατάταξη, η οποία διαμορφώθηκε από τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού, βρήκε το Μυστρά στην ένατη θέση πράγμα που δεν του επέτρεψε να προκριθεί στην επόμενη φάση. Παρά ταύτα, οι παρευρισκόμενοι πέρασαν ένα ευχάριστο τρίωρο, ήρθαν σε επαφή με ανθρώπους από άλλες περιοχές της Ελλάδας και αποκόμισαν μια διαφορετική εμπειρία!

 


επιστροφή
επάνω