Αιτήσεις Πολιτιστικού Συλλογου Καραβά προς Δήμαρχο Μυστρά και Πρόεδρο Σ.Δ.Σ.Α. Ν. Λακωνίας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά εντός της εβδομάδας που διανύουμε υπέβαλε δύο αιτήσεις για θέματα που αφορούν το χωριό, τους κατοίκους του και το Σύλλογο. Πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010 υπέβαλε αίτηση προς το Δήμαρχο Μυστρά, στο οικείο Δημαρχείο με αριθμό πρωτοκόλλου 5168 και την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010 προς τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Λακωνίας, στα γραφεία του Συνδέσμου με αριθμό πρωτοκόλλου 1373.


 


Ο Σύλλογος και οι κάτοικοι του Καραβά αναμένουμε το συντομότερο τις ενέργειες των εκτελεστικών οργάνων των δύο φορέων.


 


Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις δύο αιτήσεις:


 


 


 


Αίτηση


Προς το Δήμαρχο Μυστρά.


 


Κύριε Δήμαρχε,


 


Από ότι γνωρίζετε αρκετά καλά ο Πολιτιστικός Συλλογος Καραβά είναι ένας Σύλλογος με πολλαπλές δραστηριότητες. Τον τελευταίο καιρό έχει κάνει βήματα εκσυγχρονισμού. Έχει προβεί σε κατασκευή ιστοσελίδας (e-karavas.gr) και ταυτόχρονα οι ανάγκες του έχουν μεγαλώσει. Για το λόγο αυτό απαιτείται ένας χώρος στον οποίο θα συνεδριάζει το Δ.Σ. και θα αποθηκεύονται εντός τα μηχανήματα του Συλλόγου (Η/Υ, πολυμηχάνημα, scanner, φωτογραφική μηχανή, κ.τ.λ.), και το αρχείο που τα τελευταία χρόνια δημιουργεί.


 


Παλαιότερα ως γραφείο του Συλλόγου χρησιμοποιείτο το Δημοτικό Σχολείο Καραβά, το οποίο ύστερα από αίτημα στο Δήμο της Ε.Ο.Δ. Λακωνίας παραχωρήθηκε (και με τη σύμφωνη γνώμη τον κατοίκων του χωριού και του Π.Σ.Κ.) ο χώρος του Σχολείου σε αυτή.


 


Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι νέες αυξημένες ανάγκες που έχουν προκύψει για το Σύλλογό μας και με δεδομένα πως, α) η Ε.Ο.Δ. Λακωνίας τα δύο τελευταία χρόνια χρησιμοποιεί το χώρο ως αποθήκη και β) δεν υπάρχει άλλος χώρος στο χωριό, ο οποίος μπορεί να εξυπηρετήσει άμεσα το Σύλλογό μας παρακαλούμε να του επιστραφεί ο χώρος του Δημοτικού Σχολείου Καραβά.


 


Εις αναμονή άμεσης και θετικής σας απάντησης το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά.  


ο Πρόεδρος                         ο Γραμματέας                               ο Ταμίας                         τα μέλη


Ι. Νικόλαρος                      Αρ. Κατσιαφούρος                       Σ. Σαραντάκος                 Ν. Ασπιώτης


 Ν. Καρμοίρης   

  Σ. Κολοβός     

   Ι. Πρίμπας 


 


 


Αίτηση


Προς τον Πρόεδρο του Συνδέσμου

Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Λακωνίας.


 


Κύριε Πρόεδρε,


 


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά τα τελευταία χρόνια έχει δείξει έμπρακτα την οικολογική του συνείδηση και ευαισθησία. Ενημερώνει διαρκώς τα μέλη του και τους κατοίκους του χωριού για τη σημασία και τους σκοπούς της ανακύκλωσης, ενώ πρόσφατα τοποθέτησε στο χωριό κάδο ανακύκλωσης μπαταρίας της εταιρίας Α.Φ.Η.Σ.


 


Από όσο γνωρίζετε ο Καραβάς Δ. Μύστρά διαθέτει δύο μπλε κάδους ανακύκλωσης. Έναν στην πλατεία του χωριού και έναν περίπου 150μ. μετά τη γέφυρα ?Περδικάρη?. Θεωρούμε πως οι δύο αυτοί κάδοι δεν επαρκούν για να εξυπηρετήσουν τους 250 και πλέον κατοίκους του χωριού μας και για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε να προβείτε στις απαιτούμενες ενέργειες για την τοποθέτηση δύο ακόμη κάδων ανακύκλωσης (από έναν στους οικισμούς Καραβάς Σουστιάνων και Καραβάς Τρύπης).


 


Εις αναμονή άμεσης και θετικής σας απάντησης το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά.  


ο Πρόεδρος                         ο Γραμματέας                               ο Ταμίας                         τα μέλη


Ι. Νικόλαρος                      Αρ. Κατσιαφούρος                       Σ. Σαραντάκος                 Ν. Ασπιώτης


 Ν. Καρμοίρης   

  Σ. Κολοβός     

   Ι. Πρίμπας 


 


επιστροφή
επάνω