Συνάντηση Αργειτάκου με το Δ.Σ. του Συλλόγου μας

Άμεσα ανταποκρίθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Λακωνίας και υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης κ. Αργειτάκος, στην αίτηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά (αναρτημένη και στην ιστοσελίδα e-karavas.gr), στην οποία  ζητούσαμε την τοποθέτηση δύο ακόμη κάδων ανακύκλωσης στο χωριό μας. Οι δύο μπλε κάδοι ύστερα από τις ενέργειες του Προέδρου του Συνδέσμου, θα τοποθετηθούν πολύ σύντομα στο χωριό μας.


 


Επιπλέον, ο κ. Αργειτάκος, ύστερα από την επιστολή που απέστειλε ο Σύλλογος στους τρεις υποψηφίους Δημάρχους Σπάρτης, επιδίωξε συνάντηση με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου για να συζητηθούν τα αιτήματα των κατοίκων του Καραβά για τις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου, σε πολύ καλό κλίμα. Μάλιστα, ο κ. Αργειτάκος, επισήμανε πως τα αιτήματά μας είναι δίκαια και μας διαβεβαίωσε πως θα τα μελετήσει και με τους υπόλοιπους συνεργάτες του, ώστε ένα μεγάλο μέρος αυτών να ενταχθούν και στον προεκλογικό του σχεδιασμό.


 


Ευχαριστούμε τον κ. Αργειτάκο για την άμεση ανταπόκρισή του και  περιμένουμε οι υποσχέσεις του  να μετουσιωθούν σε πράξεις. Αναμένουμε και προσδοκάμε, ανάλογες συναντήσεις και με  τους υπόλοιπους υποψηφίους.


 


                               Το Δ.Σ.


                                  του

             Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβάεπιστροφή
επάνω