Και ο Βαλιώτης στον Καραβά

Ύστερα από την επιστολή προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καραβά, ο υποψήφιος δήμαρχος Σπάρτης και δήμαρχος Οινούντος κ. Βαγγέλης Βαλιώτης επισκέφτηκε τον Καραβά και συναντήθηκε με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και όσους κατοίκους βρέθηκαν στο κυλικείο του χωριού, το απόγευμα της Πέμπτης 7 Οκτωβρίου.


 


Μαζί με τον κ. Βαλιώτη, βρέθηκαν στον Καραβά ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Παπαδάκος, και ο κ. Αλέκος Βουνάσης.


 


Η συζήτηση στράφηκε γύρω από τα αιτήματα των κατοίκων του Καραβά και ο δήμαρχος Οινούντος μας υποσχέθηκε πως με όσες δυνάμεις διαθέτει, θα παραμείνει στο πλευρό μας και μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί, να υλοποιήσουμε ένα μεγάλο μέρος από αυτά. Ο κ. Βαλιώτης συνεχάρη τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά, για την πρωτοβουλία να δημοσιεύσουν τα αιτήματα του χωριού κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά κυρίως επαίνεσε τα μέλη του Συλλόγου, για το σημαντικό έργο που έχουν διατελέσει τα 27 χρόνια δραστηριοποίησής του.


 


Παράλληλα, το Δ.Σ. του Συλλόγου, συνεχάρη τον κ. Βαλιώτη για το σημαντικό έργο του στον Δήμο Οινούντος τα τελευταία χρόνια και πιο συγκεκριμένα για την «Γιορτή Ελιάς και Λαδιού» που είναι ένα φωτεινό παράδειγμα συνεργασίας πολλών φορέων για την αναβάθμιση και προβολή ολόκληρης της Λακωνίας και των προϊόντων της.


 


Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί τον κ. Βαλιώτη για τη διπλή ανταπόκρισή του στο κείμενο των αιτημάτων του Καραβά, όπως επίσης και  τους κ.κ. Παπαδάκο και Βουνάση,  για την παρουσία τους και για την γόνιμη συζήτηση.


 


ακολουθούν φωτογραφίες: Φωτογραφίες


επιστροφή
επάνω