Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Σπάρτης ο Γιάννης Καρμοίρης

Φίλες και φίλοι συνδημότες,


 


Όταν στις αρχές του 2010 παραιτήθηκα από το Δ.Σ. Μυστρά είχα ως σκοπό να μην ασχοληθώ στο άμεσο μέλλον με την τοπική αυτοδιοίκηση, παρά την αμέτρητη αγάπη που τρέφω για τον τόπο μας. Από τότε μέχρι σήμερα αρκετοί συγχωριανοί, φίλοι, και γνωστοί με ρωτούσαν αν θα κατέβω υποψήφιος στις εκλογές του Νοεμβρίου. Τον τελευταίο καιρό και χωρίς να έχω θέσει  υποψηφιότητα αρκετός κόσμος εξέφρασε την στήριξή του στο πρόσωπό μου τόσο σε εμένα τον ίδιο, όσο και στα μέλη της οικογένειάς μου.


 


Θεωρώντας πως ο τόπος μας είναι οι άνθρωποί του και λαμβάνοντας υπόψη την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο διευρυμένο Δήμο Σπάρτης. Η απόφαση σε ποιόν συνδυασμό θα συμμετάσχω υπήρξε ένα δυνατό ηθικό δίλημμα για εμένα. Όχι μόνο διότι μου έκαναν την τιμή να μου προτείνουν να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιό τους επικεφαλής δύο συνδυασμών, αλλά διότι συμμετέχοντας σε κάποιον συνδυασμό θα έβρισκα απέναντι ανθρώπους που είχα συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν.


 


Σεβόμενος και εκτιμώντας όλους τους επικεφαλής και συνυποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό «Ενωμένοι Πολίτες» του Σταύρου Αργειτάκου. Πιστεύω πως αν ο κόσμος με τιμήσει με την ψήφο του  θα έχω μια άριστη συνεργασία με όλους τους εκλεχθέντες από οποιονδήποτε συνδυασμό κι αν προέρχονται. Άλλωστε οι ανάγκες του τόπου μας και η ιδιαιτερότητα της νέας διοικητικής αλλαγής απαιτούν την άριστη συνεργασία όλων μας. Για το λόγο αυτό ανάμεσα σε μια πληθώρα ικανών συνυποψηφίων σας ζητώ να ψηφίσετε τους ικανότερους.


 


Με εκτίμηση και σεβασμό,

Γιάννης Καρμοίρης


 


 


 


Βιογραφικά στοιχεία:


 


Ο Γιάννης Καρμοίρης είναι αγρότης, πρόεδρος του Α.Σ.Ε.Π.Ε. Σπάρτης «Ηλιοφρούτ».


 


Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και πρώτος Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά.


 


Το 2003 εκλέχτηκε δημοτικός Σύμβουλος Μυστρά με τον συνδυασμό «Ενωμένοι Πολίτες» (συνέχεια του συνδυασμού Αργειτάκου) των Οδυσσέα Κατσουγκράκη και Νίκου Βαχαβιώλου. Το 2005 επί δημαρχίας Βαχαβιώλου διετέλεσε αντιδήμαρχος Μυστρά. Το 2006 για δύο μήνες Πρόεδρος Δ.Σ. Μυστρά. Εκλέχθηκε ξανά δημοτικός Σύμβουλος το 2007 με το συνδυασμό «Ενωμένοι Πολίτες» του Δημήτρη Αποστολάκου και τη διετία 2007-2008 διετέλεσε Πρόεδρος Δ.Σ. Μυστρά.


 


Είναι παντρεμένος με την Πόπη Λαμπράκου από τα Ανώγεια Λακωνίας. Έχουν δύο παιδιά κοντά τους ? το Νίκο, φοιτητή στο 4ο έτος στο τμήμα Ιστορίας - Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών και τον Αλέξανδρο, μαθητή της Δ΄ τάξης στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης ? και ένα στην καρδιά τους, τη Δήμητρα.


 


 


 


Στοιχεία επικοινωνίας:


 


τηλέφωνο: 6946904528


e-mail: nikos__k@hotmail.com


επιστροφή
επάνω