Μεγάλες σκέψεις, μικρή συμμετοχή!

05/07/2017

Με μικρή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3 Ιουλίου η συνάντηση των εμποροεπαγγελματιών του Καραβά ύστερα από πρόσκληση και πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. παρουσίασαν την πρότασή τους σχετικά με την αξιοποίηση του διαδικτύου και της ιστοσελίδας e-karavas.gr για την προβολή των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών, ενώ παράλληλα ζήτησαν τη στήριξη όλων για τη βιωσιμότητα της εφημερίδας «Το Γεφύρι»

Ταυτόχρονα, επιδιώκοντας να δημιουργηθεί ένα δίκτυο γνωριμίας, συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ των εμποροεπαγγελματιών οι ιθύνοντες του Συλλόγου παρουσίασαν τις προτάσεις τους σχετικά με την δημιουργία κι έκδοση τοπικού εμποροεπαγγελματικού οδηγού, καθώς και την διοργάνωση τοπικής έκθεσης προϊόντων και επαγγελματιών.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε εποικοδομητικός διάλογος με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών σχετικά με το πνεύμα της συνάντησης. Εν κατακλείδι, οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους, ευελπιστώντας στην ενεργό συμμετοχή περισσοτέρων εμπόρων κι επαγγελματιών από τον οικισμό! 

Σημειώνεται πως ο Σύλλογος απέστειλε προσκλήσεις σε πενήντα εμπόρους, επαγγελματίες και εμπόρους/πωλητές λαϊκών αγορών, που κατάγονται, κατοικούν ή και έλκουν την καταγωγή τους από τον Καραβά! Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι:
- Παναγιώτης Γεωργόπουλος (Κατάστημα «Αλεξία Ψυχογιού»)
- Βαγγέλης Σκούρος (Μηχανολόγος – Μηχανικός)
- Εύη Νικόλαρου (Κατάστημα «Νικόλαρος»)
- Σάσα Καλαβρυτινού (Super Market Καλαβρυτινός)
- Μπάμπης Νικόλαρος (Ταπητοκαθαριστήρια Νικόλαρος) 
- Αργύρης Μουρούφας (έμπορος Λαϊκής Αγοράς Σπάρτης)
- Στράτης Σαραντάκος (Karavas Farm)

Ενημέρωσαν, επίσης, για την δικαιολογημένη απουσία τους τασσόμενοι στο πλευρό του Συλλόγου με ενεργό διάθεση προσφοράς και συνεργασίας οι:
- Γιάννης Κολοβός (Καφενείο)
- Ντίνα Κουράκου (Κομμωτήριο) 
- Χρύσα Σαρμπάνη (Ψυχολόγος)
- Πέτρος Κατσής (Μελισσοκομικά Είδη)
- Μαρία Κουλογεωργίου (Αρχιτέκτων-Μηχανικός)
- Ηλιάνα Κούτσαρη (Κομμωτήριο)
- Γιάννης Κρεμμύδας Γιάννης (Σχολή Οδηγών)
- Παναγιώτης Καπετανέας (Ασφαλιστικός Σύμβουλος)

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά ευχαριστεί θερμά όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς κι όλους εκείνους που επικοινώνησαν μαζί μας ενημερώνοντάς μας για την δικαιολογημένη απουσία τους... 


Φωτογραφίες


επιστροφή
επάνω