Έρχεται ο 3ος «Δρόμος Αθανάτων»!

14/10/2017

Θεσμός έχει γίνει πλέον ο «Δρόμος Αθανάτων» που θα διεξαχθεί και φέτος συνδέοντας δρομικά τέσσερεις πόλεις και τρεις νομούς της Πελοποννήσου, περνώντας μπροστά από τα αγάλματα τεσσάρων εμβληματικών μορφών της Ελληνικής Ιστορίας: Κολοκοτρώνης (Τρίπολη), Λεωνίδας (Σπάρτη), Κων. Παλαιολόγος (Μυστράς) και Παπαφλέσσας (Καλαμάτα).

Πάνω από 100 δρομείς αναμένεται να τρέξουν την υπεραπόσταση των 142χλμ., που κινείται σχεδόν ολόκληρη πάνω στον Ταΰγετο. Ο 3ος «Δρόμος Αθανάτων» θα διεξαχθεί το διήμερο Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Οκτωβρίου.

Στο κέντρο της διαδρομής (75ο χλμ) βρίσκεται το… χωριό μας! Έτσι, στην Πλατεία του Καραβά θα λειτουργήσει σταθμός ανεφοδιασμού και υποδοχής των αθλητών με τη φροντίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά. [Σημ.: σε περίπτωση κακοκαιρίας ο σταθμός θα λειτουργήσει ακριβώς στο 75ο χιλιόμετρο (οικία Καρμοίρη)]. Ο σταθμός θα είναι ανοιχτός το Σάββατο 28 Οκτωβρίου από τις 19.30 έως τη 1.30 (μετά τα μεσάνυχτα), ώρες κατά τις οποίες αναμένεται να διασχίσουν οι υπερμαραθωνοδρόμοι το χωριό μας. Ας τους καλωσορίσουμε κι ας τους χειροκροτήσουμε…

Αγαπητοί μας συγχωριανοί,
- σας καλούμε να υποδεχθείτε τους αθλητές φωταγωγώντας τα σπίτια σας κατά τις ώρες διέλευσής τους˙
- σας περιμένουμε να υποδεχθείτε μαζί μας τους αθλητές στον σταθμό του Συλλόγου μας˙
- καλούμε τα παιδιά του χωριού μας να συνοδέψουν με τα ποδήλατά τούς τους αθλητές κατά την είσοδό τους έως το κέντρο του χωριού!

 


Φωτογραφίες


επιστροφή
επάνω