Έκοψε την βασιλόπιτά του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά

06/01/2019

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά, την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019, ανήμερα των Φώτων, όπως είθισται παραδοσιακά να συμβαίνει στο χωριό. 

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο κυλικείο του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία και τον Μεγάλο Αγιασμό των Θεοφανείων. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο εφημέριος της ενορίας π. Ηλίας Βουρβουριώτης, ο οποίος ευχήθηκε στους παρευρισκομένους για τη νέα χρονιά, καθώς και στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά, Ισμήνη Παινέση, η οποία, αφού ευχήθηκε εκ μέρους του νέου Δ.Σ., κάλεσε τους χωριανούς σε εθελοντική προσφορά και συμμετοχή στις δράσεις του Συλλόγου. Αξίζει να σημειωθεί, πως το φλουρί της βασιλόπιτας, στο οποίο αντιστοιχούσε συμβολικά ένα διακοσμητικό ρόδι καλοτυχίας, βρέθηκε στο κομμάτι του τέως Ταμία του Συλλόγου, Δημήτρη Τζανέτου, ο οποίος παρέλαβε το δώρο μαζί με τον γιό του Αντώνη. 

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά εύχεται σε όλους χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη και πρόοδο. Καλή κι ευλογημένη χρονιά!


Φωτογραφίες


επιστροφή
επάνω