Ο Καραβάς γιορτάζει και τιμά την μητέρα Παναγία στις 3 Φεβρουαρίου

28/01/2019

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 η Ενορία Καραβά θα εορτάσει με κάθε εκκλησιαστική τάξη την Παναγία, την επονομαζόμενη «Καραβιώτισσα», προστάτιδα της γυναίκας και της μητέρας, καθώς και την Oρθόδοξη γιορτή της μητέρας.

Στον ενοριακό Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης θα τελεσθεί πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία (7:00-10:00) μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα δοθεί δώρο σε όλες τις γυναίκες και θα προσφερθεί κέρασμα στην αίθουσα της Ενορίας. Ο Εφημέριος της Ενορίας και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο προσκαλούν τους πιστούς όπως τιμήσουν με την παρουσία τους την Παναγία-μητέρα μας.

------------------------------------------------------------
Λαχειοφόρος αγορά της Ενορίας υπέρ της αγιογραφήσεως του ενοριακού Ι.Ν.
Λαχνούς προς οικονομική ενίσχυση της Ενορίας, υπέρ της ολοκλήρωσης της αγιογράφησης του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καραβά, εξέδωσε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ημέρα του εορτασμού της Παναγίας της «Καραβιώτισσας» και της ορθόδοξης γιορτής της μητέρας που θα λάβει χώρα στον Καραβά την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, μετά το πέρας των λατρευτικών εκδηλώσεων. Θα κληρωθεί ένας επιστήθιος σταυρός, προσφορά του κοσμηματοπωλείου «Παυλόπουλος». Οι λαχνοί διατίθενται στην τιμή του 1 €. Προμηθευτείτε τους και στηρίξτε το σημαντικό έργο της Ενορίας μας.
 


επιστροφή
επάνω