Εορτασμός Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης και πανηγύρι Καραβά

24/05/2019

Με μεγαλοπρέπεια τίμησε ο Καραβάς τη μνήμη των Πολιούχων του, Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στις 20 και 21 Μαΐου 2019.

Τη Δευτέρα 20 Μαΐου τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός μετΆ αρτοκλασίας, όπου παρευρέθηκαν αρκετοί ιερείς κι εκπρόσωποι τοπικών Αρχών και πλήθος πιστών. Ακολούθησε λιτάνευση των εικόνων των εορταζόντων Αγίων στους δρόμους γύρω από τον ναό. Όπως κάθε χρόνο μετά τον εσπερινό πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο Πανηγύρι του Καραβά, το παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά. 

Ανήμερα της εορτής, Τρίτη 21 Μαΐου, τελέστηκε Θεία Λειτουργία μετΆ αρτοκλασίας με τη συμμετοχή πολλών πιστών. Προσφέρθηκε άρτος από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καραβά, καθώς και μια εικόνα των εορταζόντων Αγίων για τη λαχειοφόρο αγορά της ενορίας.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και παρευρέθηκαν το διήμερο αυτό στις εκδηλώσεις μας. Τους επαγγελματίες της πόλης μας που προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά και όλους όσους εργάστηκαν με οποιοδήποτε τρόπο και βοήθησαν στην πραγματοποίηση του φετινού πανηγυριού. Ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλους και καλή αντάμωση στις επόμενες εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.


Φωτογραφίες


επιστροφή
επάνω