Κυκλοφόρησε το βιογραφικό βιβλίο του Γιάννη Δημόπουλου

27/04/2021

Στις 14 Απριλίου 2021 κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο βιογραφικό βιβλίο του συγχωριανού μας, Γιάννη Δημόπουλου. Στις σελίδες του περιγράφεται η σπουδαία αθλητική διαδρομή του Λάκωνα δρομέα και προπονητή, που αποδείχθηκε αντιστρόφως ανάλογη των αρνητικών παιδικών οιωνών. Κεντρικό μήνυμα του βιβλίου είναι πως η ισχυρή δύναμη της θέλησης, μπορεί να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο που θα παρουσιαστεί στη ζωή μας, υλοποιώντας τους στόχους που θέτουμε. Το βιβλίο υπογράφει, με το ψευδώνυμο Elizabeth Downey, η Μαρία-Στέλλα Ξενάκη, ενώ προλογίζει ο διατροφολόγος Δρ. Παναγιώτης Ι. Μπασουράκος.

Διαβάζουμε στο οπισθόφυλλο:
<<Αυτό το βιβλίο είναι διαφορετικό από τα άλλα, κατά κάποιον τρόπο βέβαια. Μια αληθινή ιστορία που θα μπορούσε να μεταφερθεί ακόμη και στη μεγάλη οθόνη κάποια στιγμή στο μέλλον. Μια ιστορία ενός ανθρώπου που πέρασε πολλά, αλλά ποτέ δε σκέφτηκε ούτε για μια στιγμή να το βάλει κάτω. Εκ του αντιθέτου έκανε πραγματικότητα αυτά που οι γιατροί του είπαν πως είναι αδύνατο να κάνει. Πως γίνεται αυτό; Η δύναμη της θέλησης που σε όλους μας παίρνει διαφορετικές μορφές, στα μάτια ενός εξάχρονου παιδιού που μαθαίνει πως πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα, τόσο σπάνιο που μόνο το 1% του πληθυσμού το έχει, η θέληση παίρνει διαστάσεις που κανείς δε μπορεί να φανταστεί. Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος σπάνιος, κι όπως είπε κι ένας φίλος μας ο Ηλίας “Νομίζω πως κάθε άνθρωπος έχει έναν κύκλο ζωής και νομίζω πως ο πρώτος κύκλος ζωής του Γιάννη έχει ήδη κλείσει και πρέπει να μας τον αφηγηθεί”. Αυτό ακριβώς θα κάνουμε σε κάθε σελίδα ξεχωριστά, για να μάθουμε στο τέλος αυτό που διαβάσαμε στην αρχή «Ιωάννης Δημόπουλος, Η δύναμη του “μπορώ”.. running against the odds»”>>.

Για το βιβλίο η συγγραφέας και ο αφηγητής μίλησαν στις 21 Απριλίου 2021 στον λακωνικό ραδιοφωνικό σταθμό Fly fm 89,7, και μία εβδομάδα έπειτα φιλοξενήθηκαν στα ερτζιανά των Κυκλάδων μέσω του ρ/σ Aegean Voice 107,5. Το βιβλίο κυκλοφορεί σε δύο γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά) και βρίσκεται ήδη στα ράφια των βιβλιοπωλείων σε Σπάρτη και Νάξο, ενώ είναι επίσης διαθέσιμο για ηλεκτρονική αγορά μέσω της ιστοσελίδας: dimopouloscoaching.com

- τίτλος: Ιωάννης Δημόπουλος «η δύναμη του μπορώ» - Running Against the Odds
- μέγεθος: 16 x 23,5
- σελίδες: 208
- ημερομηνία έκδοσης: 4/2021
- ISBN: 978-618-85411-0-8
- είδος: αθλητική βιογραφία
- τιμή: 20€


Φωτογραφίες


επιστροφή
επάνω