Νέο Δ.Σ. για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καραβά

20/03/2023

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 η εκλογοαπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά, στο προαύλιο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Καραβά.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Γ.Σ. πραγματοποιήθηκε απολογισμός πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ. και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Ύστερα από την εκλογική διαδικασία προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο αποτελείται από τα κάτωθι τακτικά μέλη (αλφαβητικά): Γιαννουλόπουλος Δημήτρης, Καρμοίρης Ιωάννης του Δημητρίου, Καρμοίρης Ιωάννης του Νικολάου, Νικόλαρος Παναγιώτης, Ξενάκη Μαρία-Στέλλα, Τσιγκανέ Αναστασία και Τσιγκανέ Παναγιώτα.
Αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν οι Κουλογεωργίου Νικολέττα και Κατσιαφούρος Αργύρης.

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι: Στεφανόπουλος Διονύσης, Σαραντάκος Σαράντος και Κατσιαφούρος Ανδρέας.

Το νέο Δ.Σ. συνεδρίασε κατόπιν πρόσκλησης του πλειοψηφούντος μέλους, και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
~ Πρόεδρος: Παναγιώτης Νικόλαρος
~ Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Γιαννουλόπουλος
~ Γραμματέας: Μαρία-Στέλλα Ξενάκη
~ Ταμίας: Αναστασία Τσιγκανέ
~ Μέλη: Γιάννης Καρμοίρης του Δημητρίου, Γιάννης Καρμοίρης του Νικολάου, Παναγιώτα Τσιγκανέ

Έπειτα από την πρώτη συνεδρίασή του και τη συγκρότησή του σε σώμα, το νέο Δ.Σ. κουβέντιασε, αντάλλαξε απόψεις και έθεσε τους στόχους της επόμενης διετίας (2023-2024).

Αξίζει να σημειωθεί η συμβολική επιστροφή στο Διοικητικό Συμβούλιο -μετά από περίπου τρεις δεκαετίες- του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Καρμοίρη του Νικολάου, ιδρυτικού μέλους και πρώτου Προέδρου του Δ.Σ., με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από την ίδρυση του Συλλόγου.


επιστροφή
επάνω