Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Σπάρτης η συγχωριανή μας Ιωάννα Βαρβιτσιώτη-Ράλλη

11/09/2023


Την υποψηφιότητά της ως δημοτική Σύμβουλος Σπάρτης ανακοίνωσε με δήλωσή της στο facebook η συγχωριανή μας Γιάννα Βαρβιτσιώτη-Ράλλη, η οποία θα συμμετάσχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου με το συνδυασμό «Σπάρτη – Νέα Πορεία» της υποψήφιας Δημάρχου Ντίας Τζανετέα. Η δήλωση της κας Βαρβιτσιώτη-Ράλλη είναι η ακόλουθη:

«Φίλες και φίλοι,
Η ενασχόληση μου τα τελευταία χρόνια με τα κοινά, η περίσσια όρεξη μου και η επιθυμία μου για προσφορά είναι αυτά που με ώθησαν να δεχτώ την τιμητική πρόταση της κυρίας Ντίας Τζανετέα να συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 ως δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό "ΣΠΑΡΤΗ - ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ", έναν συνδυασμό αποτελούμενο από πολλούς νέους αλλά και από έμπειρους συμπολίτες μας με κοινό στόχο μια ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τη Σπάρτη μας και τα χωριά μας. 
Με τιμή,
Ιωάννα Βαρβιτσιώτη».

Με νεότερη ανάρτησή της, μετά την επίσημη ανακήρυξη των συνδυασμών, η κα. Βαρβιτσιώτη αναφέρθηκε στους λόγους της υποψηφιότητάς της: «Συμμετέχω ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για τον Δήμο Σπάρτης με τη Δημοτική Παράταξη “ΣΠΑΡΤΗ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ” της κυρίας Ντίας Τζανετέα, γιατί θεωρώ ότι η πολιτική εμπειρία, και η δοκιμασμένη αποτελεσματικότητα στη διαχείριση των κοινών, τόσο της ίδιας, όσο και των συνεργατών της, θα είναι η δύναμη που θα βγάλει τη Σπάρτη μας και τα χωριά μας από την κατάσταση  συντήρησης,  τα σημερινά αδιέξοδα και συνάμα θα χαράξει μια ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ  ανάπτυξης και προοπτικής για το Δήμο μας».

---
Βιογραφικό
Η Γιάννα Βαρβιτσιώτη γεννήθηκε το 1976 στη Σπάρτη και μεγάλωσε στον Καραβά Σπάρτης. Είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Ράλλη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την Αγγελική, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής  και τη Δήμητρα, μαθήτρια Λυκείου, και διαμένουν στη Χρύσαφα Σπάρτης της Δημοτικής Ενότητας Θεραπνών.  
Αποφοίτησε από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο (Τομέας Δομικών έργων, Τμήμα σχεδίασης έργων Πολιτικών Μηχανικών – Αρχιτεκτόνων). Είναι απόφοιτος Ι.Ε.Κ με ειδικότητα Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων και εργάζεται στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας ως σχεδιάστρια. 
Διετέλεσε μέλος του Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας Χρυσάφων την περίοδο 2014-2019 και στις εκλογές του 2019 ήταν Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Σπάρτης. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσάφων (2017 – 2023) και από τον Ιούνιο του 2021 έως σήμερα είναι Ταμίας της Διοικούσας Επιτροπής, της ανασυσταθείσης Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου – Συντζάφι Χρυσάφων.


Φωτογραφίες


επιστροφή
επάνω