Ανοίγοντας το χρονοντούλαπο: Γιάννης Καρμοίρης

Τα τελευταία χρόνια ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά και η ιστοσελίδα e-karavas.gr καταβάλουν προσπάθεια ώστε να συγκεντρώσουν φωτογραφίες, βίντεο και οποιοδήποτε άλλο, πάσης φύσεως, αρχείο σχετικά με τον Καραβά και τους κατοίκους του.

Στην αναζήτησή μας αυτή, εντοπίσαμε στο διαδίκτυο βίντεο από τον τηλεοπτικό σταθμό «ΕΛΛΑΔΑ TV» στα οποία ο συγχωριανός μας, αγρότης και Πρόεδρος του Α.Σ.Ε.Π.Ε. Σπάρτης «Ηλιοφρούτ» κ. Γιάννης Καρμοίρης μιλά και αγωνίζεται για τα προβλήματα των Λακώνων αγροτών.

Τα γεγονότα του οπτικού αφιερώματος αφορούν τη χρονική περίοδο του Δεκεμβρίου 2009 και του Ιανουαρίου 2010. Δύο χρόνια αργότερα και τα ίδια προβλήματα ταλανίζουν τους Έλληνες και Λάκωνες αγρότες, αφού κανείς Υπουργός και καμία Κυβέρνηση δεν ασχολήθηκε σοβαρά με τον αγροτικό κόσμο!

Όλα τα οπτικά αποσπάσματα προέρχονται από τον τηλεοπτικό σταθμό «ΕΛΛΑΔΑTV» και την ιστοσελίδα elladatv.gr . Το μεγαλύτερο μέρος του βίντεο είναι απόσπασμα από την εκπομπή «ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ» με τον Αντώνη Φελούρη και καλεσμένους Προέδρους συνεταιρισμών ομάδων παραγωγών της Λακωνίας (14/12/2009). Τα υπόλοιπα αποσπάσματα προέρχονται από τα Δελτία Ειδήσεων του «ΕΛΛΑΔΑ TV» της περιόδου εκείνης.

Το χρονοντούλαπο ανοίγει για δεύτερη φορά. Δείτε εδώ το πρώτο «άνοιγμα» και το αφιέρωμα της ιστοσελίδας e-karavas.gr στον αείμνηστο Γεώργιο Περδικλώνη.