Ο συγχωριανός μας Γιάννης Δημόπουλος ένας από τους πέντε Σπαρτιάτες Σπαρταθλητές 2012

Στο «Σπάρταθλον» 2012 που θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχει ο συγχωριανός μας δρομέας κ. Γιάννης Δημόπουλος.
Η πρόκριση στο φετινό «Σπάρταθλον» ήρθε για τον Καραβιώτη αθλητή στον αγώνα 100 χιλιομέτρων που διεξήχθη στη παράλια της Ψάθας - Αλεποχωρίου στις 18/2/2012 με χρόνο 9:14:26.
Ο Γιάννης Δημόπουλος κατάγεται από τον Άγιο Κωνσταντίνο Λακωνίας και τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στον Καραβά Δήμου Σπάρτης. Από νεαρή ηλικία ασχολείται με τον αθλητισμό αγωνιζόμενος σε αρκετά αθλήματα. Από το 2004 τρέχει σε μαραθώνιους δρόμους, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια συμμετέχει και σε υπερμαραθωνίους.
Φέτος θα τρέξει για πρώτη φορά στο «Σπάρταθλον», τον ιστορικό υπερμαραθώνιο αγώνα Αθήνα-Σπάρτη? στα βήματα του Φειδιππίδη.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο φετινό «Σπάρταθλον», το οποίο συμπληρώνει 30 χρόνια, θα συμμετάσχουν πέντε Σπαρτιάτες αθλητές. Οι πέντε Σπαρτιάτες δρομείς είναι οι εξής: Νίκος Δασκαλόπουλος, Γιάννης Μαλτέζος, Γιάννης Δημόπουλος, Στέλλα Μαρκάκου και Xρήστος Μασούρας.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά και οι κάτοικοι του Καραβά ευχόμαστε στο Γιάννη Δημόπουλο, όπως και στους υπόλοιπους τέσσερεις συμπατριώτες μας συναθλητές του, ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν το Γιάννη Δημόπουλο καθώς και τους 4 ακόμη Σπαρτιάτες Σπαρταθλητές να μιλούν για τη συμμετοχή τους στο φετινό «Σπάρταθλον»: