Τιμητική διάκριση για τον Γιάννη Δημόπουλο

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης διοργανώθηκαν το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου οι επίλεκτοι αγώνες ANTIQUE SAVATE KICK BOXING FIGHTING CHALLENGE «NIGHT OF CHAMPIONS 9» από τον Αθλητικό Σύλλογο «Likourgos» Spartan Fighters (Λυκούργος και Γεώργιος Δρίτσας), το Δήμο Σπάρτη και τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπάρτης και την Ελληνική Ομοσπονδία Boxe-Savate.

Στην ανάπαυλα του μεγάλου αυτού αθλητικού γεγονότος ο Αθλητικός Σύλλογος «Likourgos» Spartan Fighters τίμησε για την προσφορά τους αθλητές Γιάννη Δημόπουλο και Στέφανο Σγούρδα, οι οποίοι υπήρξαν κατά το παρελθόν μεσογειονίκες και διακριθέντες στο άθλημα του kick boxing.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέρος των εσόδων της μεγάλης αθλητικής βραδιάς, την οποία παρουσίασε ο Τάκης Καρβουνιάρης, θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Σπάρτης.

Βίντεο [flynews.gr - e-sparti.gr]:

Απόσπασμα από συνέντευξη του Γιάννη Δημόπουλου [Πρόσωπα δίπλα μας/Σεπτέμβριος 2013]:
«[?] Και πολλά επίσης χρόνια έκανα πολεμικές τέχνες. Kick boxing συγκεκριμένα κι ήμουν και μέλος της εθνικής Ελλάδας. Πολλοί μπορεί να το έχουν ξεχάσει αυτό ή να μη το γνωρίζουν. Το 1998-1999 ήμουν στην εθνική ομάδα kick boxing, είχα πάρει μια τέταρτη θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, είχα έρθει πρώτος μεσογειονίκης κι είχα κάνει και κάποιες άλλες επιτυχίες εκεί.»
φωτογραφίες [e-sparti.gr]: