Εφημερίδα «Το Γεφύρι» - Οκτώβριος 2014

«Το Γεφύρι» είναι ο τίτλος της νέας μηνιαίας εφημερίδας, η οποία κυκλοφόρησε αυτόν τον Οκτώβριο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καραβά, ενισχύοντας την ιστοσελίδα e-karavas.gr

Στόχος είναι η εφημερίδα να φιλοξενεί θέματα και ειδήσεις από τον Καραβά καθώς και σημαντικές ειδήσεις εκτός του οικισμού, αλλά και επίσης αφιερώματα, την επανέκδοση της παλαιάς - χειρόγραφης τότε - εφημερίδας των παιδιών του Καραβά με το όνομα «Κοκτέιλ» και τέλος τις συνεντεύξεις στα «Πρόσωπα δίπλα μας».
Ο τίτλος της εφημερίδας «Το Γεφύρι» όπως και το λογότυπο που την κοσμεί είναι εμπνευσμένα από το ιστορικό «Γεφύρι του Κόπανου» που δέσποζε κατά το παρελθόν στην περιοχή, κατάλοιπα του οποίου υπάρχουν έως τις μέρες μας, και το οποίο έχει συνδεθεί έμμεσα με τον Καραβά, αφού αποτελεί το έμβλημα του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού από την ίδρυσή του.
Η εφημερίδα, η οποία θα διανέμεται δωρεάν στους κατοίκους του Καραβά - αλλά και σε όμορές του περιοχές, δημιουργήθηκε με περίσσιο μεράκι, ελπίζοντας να έχει διάρκεια μέσα στο χρόνο μέσω της δικής σας στήριξης.
* Μπορείτε παρακάτω να την διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή:

** Μπορείτε να τη βρείτε σε έντυπη μορφή στα εξής σημεία: Fast Food «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ», Super Market Καλαβρυτινός, Βιβλιοχαρτοπωλείο «Ο ΛΙΑΚΟΣ», Καφετέρια «Εναλλάξ», EVENT Caf?, Ψιλικατζίδικο «Ο Μπακαλόγατος», Κομμωτήριο Γιώτας Βαρβιτσιώτη, Κομμωτήριο Ντίνας Κουράκου
*** Ευχαριστούμε τον Διευθυντή της εφημερίδας «Παρατηρητής» κ. Βασίλη Αντωναράκο για ευγενική του χειρονομία και την δωρεάν εκτύπωση του πρώτου φύλλου της εφημερίδας μας.