Ο Γιάννης Δημόπουλος λίγο πριν την εκκίνηση του 33ου Σπάρταθλον

Είπαμε να μην χαλάσουμε το γούρι! Έτσι, μετά από τρία χρόνια, η ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά, e-karavas.gr, βρέθηκε ξανά στην έναρξη του «Σπάρταθλον» στο Ηρώδειο, καταγράφοντας στιγμιότυπα, λίγα μόλις λεπτά πριν τις 7 το πρωί, όταν και δόθηκε το σήμα της εκκίνησης. Το ημερολόγιο δείχνει Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015!

Εκεί βρισκόταν ο συγχωριανός μας υπερ-δρομέας Γιάννης Δημόπουλος, όντας ένας από τους 370 συμμετέχοντες, αλλά κι ένας από τους δύο Σπαρτιάτες Σπαρταθλητές (σ.σ. Χρήστος Μασούρας ο άλλος) του 33ου «Σπάρταθλον», που καλούνται να πραγματοποιήσουν την υπεράνθρωπη κούρσα Αθήνα-Σπάρτη.
Αξίζει να σημειωθεί πως, ο Σπαρτιάτης υπεραθλητής αγωνίζεται και κατά τη δεύτερη συμμετοχή του στον διεθνή αγώνα υπεραποστάσεως με φανέλα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά, προβάλλοντας την ιστοσελίδα μας και αναδεικνύοντας, παράλληλα, το έργο του Συλλόγου μας. Το γεγονός αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή τόσο για τον Σύλλογό μας όσο και για τους κατοίκους του οικισμού Καραβά στο σύνολό του.
Τέλος, ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές, αλλά και ειδικότερα στους δύο συμπατριώτες μας Σπαρτιάτες, καλό αγώνα και καλό τερματισμό.
*Ακολουθεί βίντεο με στιγμιότυπα από την εκκίνηση του 33ου «Σπάρταθλον» και λακωνικές δηλώσεις του Γιάννη Δημόπουλου:


*Φωτογραφίες:
*Δείτε επίσης:
- Συνέντευξη του Γιάννη Δημόπουλου στα «ΠΡΟΣΩΠΑ δίπλα μας» - Ένα χρόνο μετά την πρώτη του συμμετοχή στο Σπάρταθλον ο Γιάννης Δημόπουλος μιλάει για την μοναδική εμπειρία που βίωσε