Στην εκκίνηση του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ με τον Γιάννη Δημόπουλο (BINTEO)

27/09/2019

Ακρόπολη Αθηνών, 27 Σεπτεμβρίου 2019:

Έχει γίνει παράδοση και κατά κάποιο τρόπο αποτελεί και το γούρι μας! Να βρισκόμαστε, δηλαδή, στην εκκίνηση του Σπάρταθλον και να κάνουμε ένα μικρό βίντεο με το Γιάννη Δημόπουλο, όταν ο συγχωριανός μας δρομέας και υπεραθλητής λαμβάνει μέρος στον διεθνή υπερμαραθώνιο αγώνα των 247χλμ Αθήνα-Σπάρτη. Αυτό συνέβη δύο φορές, το 2012 και το 2015, όταν και ο Γιάννης Δημόπουλος κατάφερε ισάριθμους τερματισμούς, τρέχοντας μάλιστα με φανέλα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά.

Φέτος ένα πρόβλημα τραυματισμού δεν του επέτρεψε τελικά να βρεθεί στην γραμμή της εκκίνησης ως αθλητής. Παρ’ ολ’ αυτά κρατήσαμε την υπόσχεσή μας και συναντηθήκαμε με το Γιάννη στους πρόποδες της Ακρόπολης, όπου βρέθηκε ως προπονητής, έχοντας αναλάβει προπονητικά τους έξι από τους εννέα Σπαρτιάτες αθλητές που συμμετέχουν στον διεθνή υπερμαραθώνιο.

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές που τιμούν την Ιστορία μας καλό τερματισμό. Τις θερμότερες ευχές μας στέλνουμε στα δικά μας παιδιά, τους Λάκωνες Σπαρταθλητές Κώστα Λαμπρινό, Νίκο Κωσταρίδη, Παναγιώτη Καραλιά, Γιάννη Μαλτέζο, Ειρήνη Γιάννε, Γιάννη Καραλιά, Τάσο Καραμπάτο, Παναγιώτη Βλαχάκο και Πάνο Πολίτη.

Guest εμφάνιση στο βίντεό μας ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης!!
Δείτε το βίντεο:



Άρθρο από την εφημερίδα «Το Γεφύρι» που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο:

«Δίχως Δημόπουλο στην εκκίνηση το φετινό Σπάρταθλον»
Δεν έλαβε μέρος στο φετινό, 37ο, Σπάρταθλον που διεξήχθη στις 27-28 Σεπτέμβρη ο συγχωριανός μας δρομέας Γιάννης Δημόπουλος. Δυστυχώς ένας τραυματισμός τους τελευταίους μήνες τον ταλαιπώρησε και τον άφησε πίσω προπονητικά, μην επιτρέποντάς του να προετοιμαστεί κατάλληλα για να συμμετάσχει στον κορυφαίο διεθνή υπερμαραθώνιο.
Ο Γιάννης Δημόπουλος, ωστόσο, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επανήλθε στους δρομικούς στίβους και στους κανονικούς αθλητικούς του ρυθμούς, αναπροσαρμόζοντας τα αγωνιστικά του σχέδια. Γιάννη σιδερένιος…
info: σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στις γιορτές των Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς αναμένεται να κυκλοφορήσει το βιογραφικό βιβλίο του συγχωριανού μας Γιάννη Δημόπουλου, στο οποίο ο Λάκωνας αθλητής αφηγείται τη ζωή του από τα παιδικά του χρόνια μέχρι τους τερματισμούς του στο Σπάρταθλον στην Μαρία-Στέλλα Ξενάκη. Ένα βιβλίο που αναμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον (βλ. σχετικά εφ. «Το Γεφύρι», φύλλο 42ο).