«Κλικ» στον Γιάννη Δημόπουλο!

19/06/2017

Την δική του προσωπική ιστοσελίδα δημιούργησε πρόσφατα ο συγχωριανός μας δρομέας Γιάννης Δημόπουλος. Ο Λάκωνας αθλητής το 2016 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην προπονητική στην Ακαδημία Προπονητών της Βόρειας Αμερικής (North American Academy of Sports and Fitness Professionals – NAASFP) και είναι πιστοποιημένος στην «Ειδίκευση στην Αθλητική Διατροφή για την Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης».

Τον τελευταίο χρόνο, ως προπονητής, έχει ιδρύσει την «Dimopoulos Coaching» με την οποία υποστηρίζει προπονητικά αθλητές και κυρίως δρομείς.

Έτσι, στον ιστότοπό του θα βρείτε εξειδικευμένες–εξατομικευμένες προπονητικές υπηρεσίες, που ως στόχο έχουν τον καλύτερο καταρτισμό, την βέλτιστη φυσική κατάσταση και την μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα του προπονητικού προγράμματος των αθλητών, καθώς επίσης και ειδικά «σχεδιασμένα» προγράμματα προπόνησης για κάθε επίπεδο αθλητών που ως σκοπό έχουν την μεγιστοποίηση της αθλητικής τους απόδοσης. Ταυτόχρονα δημοσιεύονται σχετικά άρθρα και βίντεο με απώτερο σκοπό μέσω της μεταφοράς γνώσεων να δίνονται «ερεθίσματα» στους επισκέπτες τις ιστοσελίδας και τους αναγνώστες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληκτρολογήσουν dimopouloscoaching.com και να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Γιάννη Δημόπουλου.

Ανακαλύψτε την «Dimopoulos Coaching» και στο facebook με ένα κλικ ΕΔΩ.