Τους πολιούχους του θα εορτάσει στις 20 και 21 Μαΐου ο Καραβάς

19/05/2021

Τους πολιούχους του, Αγίους Ισαποστόλους Κωνσταντίνο και Ελένη, θα εορτάσει και εφέτος λιτά ο Καραβάς, λόγω της εξέλιξης της πανδημίας.

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021 και ώρα 19:15 θα τελεσθεί Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος στον εορτάζοντα ενοριακό Ιερό ναό.
Ανήμερα της εορτής, Παρασκευή 21 Μαΐου 2021, και ώρα 07:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας Καραβά προσκαλεί τους πιστούς στις θρησκευτικές πανηγυρικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Πολιούχων του οικισμού μας, σημειώνοντας πως «η παρουσία όλων θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για εμάς και τους συγχωριανούς μας».
Επισημαίνεται πως κατά τη διάρκεια των ακολουθιών θα έχουν ληφθεί και θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης της διασποράς του κορωνοϊού. Σημειώνεται, επίσης, πως, σύμφωνα με τα μέτρα, δεν θα πραγματοποιηθεί λιτανεία της εικόνος των εορταζόντων αγίων.

----------------------
* Σύμφωνα με τα κρατικά μέτρα πρόληψης για την αποφυγή συνωστισμού λόγω της πανδημίας του Covid-19 δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε και εφέτος το καθιερωμένο πανηγύρι του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά την παραμονή της εορτής.