Στον ιστορικό Φωστήρα ο Καραβιώτης Αλέξανδρος Καρμοίρης

22/01/2022

Κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου κι ενόψει των αθλητικών υποχρεώσεών της στον β’ γύρο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, η ιστορική ομάδα του Φωστήρα ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού συγχωριανού μας, αμυντικού μέσου, Αλέξανδρου Ι. Καρμοίρη.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής, που ως τα μισά της φετινής αγωνιστικής περιόδου αγωνιζόταν με τα χρώματα του Άρη Σκάλας, έχει σημαντικές παραστάσεις και εμπειρίες από τα γήπεδα της Γ΄ Εθνικής, και αναμένεται να συνδράμει στην υλοποίηση των στόχων της νέας του ομάδας.

Ο νεαρός Καραβιώτης αμυντικός μέσος ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στα παιδικά τμήματα της Αναγέννησης Σπάρτης και την εφηβική ομάδα της ΑΕ Σπάρτη κι εν συνεχεία αγωνίστηκε με τις φανέλες των Άμιλλας Αγίου Ιωάννη, ΑΕ Πελλάνας-Καστορείου, ΠΑΟ Ρουφ και Πανγυθεατικού.

Την Τετάρτη 19 Ιανοαυαρίου 2022, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής, ο Άλεξ Καρμοίρης πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τον «φονέα των γιγάντων», καθώς πέρασε ως αλλαγή στο 56’, στην εντός έδρας εμφατική νίκη του Φωστήρα με 4-1 επί του Χαραυγιακού στο Δημοτικό Γήπεδο Ταύρου, καταγράφοντας μάλιστα υψηλή αγωνιστική απόδοση.