Έκοψε την πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά

06/01/2023

Σε μια λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023, ανήμερα των Θεοφανείων.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο προαύλιο του ενοριακού Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία και τον Μεγάλο Αγιασμό των Θεοφανείων. Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος της ενορίας π.Ηλίας Βουρβουριώτης, ο οποίος ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους και στα μέλη του Συλλόγου για το νέο έτος. Σημειώνεται πως το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι του μικρού συγχωριανού μας Στέλιου Μωριάτη.

Στo πλαίσιο της εκδήλωσης το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά βράβευσε την συγχωριανή μας και Γραμματέα του Δ.Σ. Μαρία-Στέλλα Ξενάκη για την επιτυχή συμμετοχή και τον τερματισμό της στο 40° Σπάρταθλον που διεξήχθη τον περασμένο Σεπτέμβρη, τερματίζοντας σε χρόνο 33:13:31!

Επίσης βράβευσε τους μαθητές του Ειδικού Σχολείου Καραβά, που συμμετείχαν σε διεθνείς αθλητικούς αγώνες "Special Olympics", κατακτώντας τις πρώτες θέσεις! Ο σύλλογος επιβραβεύει την προσπάθεια, την αγωνιστικότητα και εύχεται σε όλα τα παιδιά υγεία και πάντα επιτυχίες!

Ευχαριστούμε όλους όσοι παρευρέθηκαν και να ευχηθούμε καλή χρονιά με υγεία και ευημερία!

Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά