Γενική Συνέλευση και Εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καραβά

06/03/2023

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 και ώρα 5μ.μ. στον προαύλιο χώρο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου, με θέματα α) απολογισμός πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ. και β) αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Στην σχετική ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αναφέρει:
«Την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά θα πραγματοποιήσει γενική συνέλευση και εκλογές για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Καλούμε όλους τους κατοίκους του Καραβά, να βρεθούν στον προαύλιο χώρο του σχολείου όπου και θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση, ώστε να ενημερωθούν για τα πεπραγμένα του απερχόμενου συμβουλίου και να συμμετέχουν στην ανάδειξη του νέου, είτε θέτοντας υποψηφιότητα είτε επιλέγοντας όποιον επιθυμούν... Η παρουσία σας, κρίνετε αναγκαία, διότι χωρίς τους κατοίκους του, το χωριό δεν προχωρά... Ο Σύλλογος δεν μπορεί να υφίσταται, χωρίς την ενεργή συμμετοχή των κατοίκων του χωριού... Σας περιμένουμε όλους στις 17:00 στον προαύλιο χώρο του σχολείου...».
-----
* Σημείωση: Σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου, μέλη του Συλλόγου είναι εκείνοι που κατοικούν μόνιμα στον Καραβά ή εκείνοι που κατάγονται από αυτόν κι έχουν ηλικία ίση ή μεγαλύτερη των 18 ετών. Ενεργά μέλη θεωρούνται όλοι όσοι έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις κατά τη Γενική Συνέλευση. Εγγραφή νέων μελών μπορεί να γίνει με αίτησή τους προς το Προεδρείο της Γ.Σ. κατά τη διεξαγωγή αυτής και πριν την έναρξη των αρχαιρεσιών.