Πανηγύρι Καραβά 2023: Το πρώτο πανηγύρι της χρονιάς στις 26 Μαΐου!

08/05/2023

Το βράδυ της Παρασκευής 26 Μαΐου 2023 θα πραγματοποιηθεί το Πανηγύρι του Καραβά, το καθιερωμένο παραδοσιακό λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, με αφορμή τον εορτασμό των αγίων και πολιούχων του οικισμού.

Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς έχει αναλάβει το μουσικό σχήμα «Λαϊκές Νότες», ενώ στο δημοτικό τραγούδι θα είναι η Γιώτα Κόκκορη και στο κλαρίνο ο Κώστας Πετρής.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Το 1ο πανηγύρι της χρονιάς είναι και φέτος στον Καραβά!!Σας περιμένουμε όλους στις 26 Μαΐου, ημέρα Παρασκευή, να διασκεδάσουμε παρέα με τη Γιώτα Κόκκορη στο δημοτικό τραγούδι, τον Κώστα Πετρή στο κλαρίνο και τη λαϊκή ορχήστρα Λαϊκές Νότες. Φυσικά, δε θα λείψει το καλό φαγητό και η παγωμένη μπύρα!».

----
* Σημειώνεται πως η διεξαγωγή του πανηγυριού μετατέθηκε στις 26/5, μία εβδομάδα μετά των εορτασμό των πολιούχων του Καραβά, λόγω των προγραμματισμένων για την 21η Μαΐου εθνικών Εκλογών.

** ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαχειοφόρος Αγορά – Οικονομική Ενίσχυση 2023