Κυπελλούχος Ανατολικής Αττικής ο Καραβιώτης Αλέξανδρος Καρμοίρης

17/05/2023

–Με άρωμα Λακωνίας ο τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ–

Στο Δημοτικό Στάδιο Αχαρνών διεξήχθη, σε πανηγυρικό κλίμα, το απόγευμα της Τετάρτης 17 Μαΐου 2023 ο τελικός Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής, μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Αχαρναϊκός και Κυανούς Αστήρ Βάρης.

Με την φανέλα της ιστορικής ομάδας του Αχαρναϊκού αγωνίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ο νεαρός, ελπιδοφόρος Λάκωνας ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Καρμοίρης, που φέτος με τις δυναμικές εμφανίσεις του -έχοντας αγωνιστεί 2.398 λεπτά συνολικά σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο-, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων της «Super League 2».

Από λακωνικής πλευράς, τον αγώνα παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της «Super League 2» και πρώην ισχυρός άντρας του Αστέρα Βλαχιώτη, Πέτρος Μαρτσούκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Σπάρτης, Γιάννης Καρμοίρης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας, Παναγιώτης Καρράς και ο Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας της ΕΠΣ Λακωνίας, Νίκος Ι. Καρμοίρης.

Για την ιστορία, Κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ αναδείχθηκε ο Α.Ο. Αχαρναϊκός με τελικό αποτέλεσμα 2-1, ενώ το σκορ άνοιξε ένας παλιός γνώριμος από το πέρασμά του από τα λακωνικά γήπεδα, ο Σενεγαλέζος επιθετικός Σεκούμπα Ντιατά, που κατά το παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα της Α.Ε. Πελλάνας–Καστορείου.