Στην Ελλάς Σύρου ο Καραβιώτης Αλέξανδρος Καρμοίρης

25/08/2023

Με τα γαλανόλευκα της Ελλάς Σύρου θα αγωνίζεται την προσεχή αγωνιστική σεζόν ο συγχωριανός μας, νεαρός ελπιδοφόρος ποδοσφαιριστής, Αλέξανδρος Καρμοίρης, ο οποίος κατά την θερινή μεταγραφική περίοδο ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα των Κυκλάδων.

Ο 22χρονος αμυντικός μέσος ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στα παιδικά τμήματα της Αναγέννησης Σπάρτης κι αργότερα την εφηβική ομάδα της Α.Ε. Σπάρτης, και εν συνεχεία αγωνίστηκε με τις φανέλες των Άμιλλας Αγίου Ιωάννη, Α.Ε. Πελλάνας-Καστορείου, Π.Α.Ο. Ρουφ, Πανγυθεατικού, Άρη Σκάλας, Φωστήρα και Αχαρναϊκού, με τον οποίο την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε σε 30 παιχνίδια, σημείωσε ένα γκολ και κατέγραψε συνολικά 2.488 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Αλ. Καρμοίρης έχει παραστάσεις από Εθνικές κατηγορίες και Κύπελλο Ελλάδος κι αναμένεται να βοηθήσει την νεοφώτιστη Ελλάς Σύρου στην παρθενική της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αποτελώντας μία από τις βασικές επιλογές του προπονητή των Κυκλαδιτών, Παναγιώτη Χριστοφιλέα, για την ενίσχυση της ομάδας.

---
* Στη φωτογραφία ο Αλέξανδρος Καρμοίρης με τον πρωταθλητή Ευρώπης 2004, Άγγελο Μπασινά, σε πρόσφατη επίσκεψη του δεύτερου σε προπόνηση προετοιμασίας της Ελλάς Σύρου.