Για την ασφάλεια των παιδιών μας.

Ο Καραβάς και φέτος το καλοκαίρι σφύζει από ζωή. Τα τελευταία χρόνια τα απογεύματα του καλοκαιριού θυμίζουν παλαιότερες εποχές. Τότε που το χωριό ήταν γεμάτο από παιδιά και οι φωνές και τα παιγνίδια τους ακούγονταν δυνατά.


 


Σήμερα ο Καραβάς έχει όλο το χρόνο περίπου 10-15 παιδιά ηλικίας έως 12 χρονών τα οποία συγκεντρώνονται στην παιδική χαρά, στο προαύλιο του παλιού δημοτικού σχολείου και στην πλατεία. Τα καλοκαίρια ο αριθμός τους αυξάνεται και τα παιγνίδια συνεχίζονται ως και αργά το βράδυ.


 


Παλαιότερα στο δρόμο κοντά στην πλατεία υπήρχαν δύο πινακίδες (μία στη στροφή έξω από την οικία Καρμοίρη και μία απέναντι από την οικία Καραμανλίκη), που προειδοποιούσαν τους οδηγούς για τη συχνή χρησιμοποίηση του δρόμου από παιδιά, οι οποίες με τα χρόνια έπεσαν. Καλούμε τους αρμόδιους να αντικαταστήσουν τις συγκεκριμένες πινακίδες  και να τοποθετήσουν μία ακόμη στο δρόμο από Περδικάρη προς τον ναό Αγίου Κωνσταντίνου.


 η πινακίδα απέναντι από την οικία Καραμανλίκη:   


η πινακίδα έξω από την οικία  Καρμοίρη (η συγκεκριμένη πινακίδα είναι εντελώς κρυμμένη από την βλάστηση και τίποτα δεν μαρτυρά πως ήταν στημένη στο συγκεκριμένο σημείο): 


 


Φωτογραφίες


επιστροφή
επάνω