Αγιασμός στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. στον Καραβά

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010 και σε όλη η χώρα χτυπούν ξανά τα σχολικά κουδούνια και τα προαύλια των σχολείων γεμίζουν από παιδικές φωνές. Πρώτη μέρα στο σχολείο για τη νέα σχολική χρονιά που συνοδεύετε με τον καθιερωμένο αγιασμό. Αυτό συνέβει και στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Δήμου Μυστρά, το οποίο στεγάζετε στον Καραβά.


 


Ο αγιασμός τελέστηκε από τον πατέρα Δημήτριο Βουνάση, εφημέριο της ενορίας Καραβά. Στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς δίπλα στους μαθητές, τους διδάσκοντες και τους γονείς παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Μυστρά κ. Αποστολάκος, ο Πρόεδρος Δ.Σ. Μυστρά κ. Τσουρούνης, ο αντιδήμαρχος Μυστρά κ. Μπουγάδης, η πρόεδρος Δημοτικής επιτροπής παιδείας κα. Ζαχαράκη, ο προϊστάμενος επαγγελματικής εκπαίδευσης κ. Μαχαίρας, ο Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής κ. Αργυρόπουλος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. κ. Κωνσταντινάκος.


 


Εκπροσωπώντας τους κατοίκους του Καραβά στον αγιασμό παρευρέθησαν επίσης ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά κ. Σαραντάκος και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Μυστρά κ Καρμοίρης. Μάλιστα, προσκάλεσαν την διευθύντρια κα. Άννα Σωπιάδου σε συζήτηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου για να συζητηθούν θέματα που αφορούν το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. και διαβεβαίωσαν πως ο Σύλλογος θα παραμένει παρών σε ό,τι αφορά τις ανάγκες του σχολείου.


 


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά εύχεται σε όλα τα λακωνόπουλα καλή σχολική χρονιά και καλή επιτυχία στους στόχους τους.


                  Φωτογραφίες


επιστροφή
επάνω