Μικρά- μικρά από το χωριό και ευχαριστίες

- Συνάντηση με τη διευθύντρια του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. είχαν το πρωί της Παρασκευής 1 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, στην οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το σχολείο. Τα δύο μέλη άκουσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. θα τα φέρουν προς συζήτηση στο Δ.Σ. και ο Σύλλογος θα πράξει ότι είναι δυνατό για να ξεπεραστούν.


 


- Ένας νέος κάδος ανακύκλωσης τοποθετήθηκε στον Καραβά ύστερα από την αίτηση για τοποθέτηση δύο μπλε κάδων προς τον Σ.Δ.Σ.Α. Λακωνίας. Αναμένουμε το συντομότερο και τον δεύτερο?


 


- Το Δημοτικό Σχολείο Καραβά σε λίγο καιρό επιστρέφει στο Σύλλογο. Άμεσα ανταποκρίθηκε ο Δήμαρχος και το Δ.Σ. Μυστρά στην αίτηση του Δ.Σ. του Συλλόγου.  Η Ε.Ο.Δ. Λακωνίας που μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσε το κτήριο αποχωρεί αφού έχει βρει νέο χώρο στέγασης στη Σπάρτη. Την Τρίτη θα συνεδριάσει το Δ. Σ. Μυστρά το οποίο θα παραχωρήσει επισήμως το χώρο του Σχολείου στο Σύλλογο. 


 


Ευχαριστίες:


 


-- Ευχαριστούμε την κα. Πόπη Λαμπράκου?Καρμοίρη για την προσφορά δύο πυροσβεστήρων και ενός κάδου απορριμμάτων, οι οποίοι τοποθετήθηκαν στο κυλικείο του χωριού.


 


-- Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την οικογένεια Γκουβάτσου, η οποία προσέφερε στο Σύλλογο την εβδομάδα που διανύουμε 86 πλαστικές καρέκλες και 14 τραπεζάκια. Αξίζει να τονίσουμε πως η οικογένεια Γκουβάτσου, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον Καραβά και για το λόγο αυτό η δωρεά της προς το Σύλλογο του χωριού μας είναι για ένα λόγο παραπάνω σημαντική, διατηρούσε πολύ γνωστό κατάστημα στην κεντρική πλατεία Σπάρτης το οποίο έκλεισε λόγω εξώσεως. Η επιχείρηση πουλά τον εξοπλισμό της και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.


 


τα τραπεζοκαθίσματα προσφορά της οικογένειας Γκουβάτσου  


 


ο νέος κάδος ανακύκλωσης στον Καραβά Φωτογραφίες


επιστροφή
επάνω