Ανοικτή πρόσκηση του Συλλόγου στους εμποροεπαγγελματίες του Καραβά

23/06/2017

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά –για πρώτη φορά– απευθύνει ανοικτή πρόσκληση συνάντησης σε όλους τους εμπόρους και επαγγελματίες που κατάγονται από τον οικισμό μας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Ιουλίου και ώρα 8.30 μ.μ. στο κυλικείο του Συλλόγου (έναντι Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης) όπου θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα «Ο Καραβάς σε όλο τον Κόσμο…».

Έχοντας ως αρχή το δόγμα «η ισχύς εν τη ενώσει», στόχος του Συλλόγου είναι να συναντηθούν για πρώτη φορά όλοι οι έμποροι και επαγγελματίες που κατάγονται από το χωριό μας και δραστηριοποιούνται στον Καραβά ή την ευρύτερη περιοχή της Σπάρτης. 

Κύριο πυλώνα της συζήτησης θα αποτελέσει η αξιοποίηση του διαδικτύου μέσω της ιστοσελίδας e-karavas.gr για την προβολή των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών, καθώς επίσης και άλλοι τρόποι προβολής (π.χ. εφημερίδα «Το Γεφύρι», έκδοση τοπικού επαγγελματικού οδηγού, τοπική έκθεση κ.ά.) ως αντίδοτο στη σύγχρονη γενικευμένη κρίση. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ανοιχτός διάλογος.

 


επιστροφή
επάνω