Ένας Καραβιώτης δίπλα στον Αμερικανό πρέσβη!

08/07/2017

Την πόλη της Σπάρτης επισκέφτηκε την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017 ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Ελλάδα κ. Τζέφρι Πάιατ (Geoffrey R. Pyatt). 

Το πρόγραμμα του Αμερικανού διπλωμάτη, μεταξύ άλλων, περιελάμβανε συναντήσεις κι επαφές με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Παράλληλα, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Σπάρτη ο πρέσβης των ΗΠΑ επισκέφτηκε και την Αμερικανική Γωνιά της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης, όπου παρακολούθησε τα εργαστήρια Ρομποτικής και 3D Printing που υλοποιούνται από τους ιθύνοντες της ΔΚΒΣ.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την επίσκεψη του πρέσβη στην Αμερικανική Γωνιά παρών βρέθηκε κι ο συγχωριανός μας και Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά κ. Παναγιώτης Νικόλαρος, ο οποίος είναι φοιτητής του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Πελοποννήσου (Σπάρτη) και αυτή την περίοδο πραγματοποιεί την πανεπιστημιακή του πρακτική στην Βιβλιοθήκη της λακωνικής πρωτεύουσας. 

Στην φωτογραφία διακρίνεται ο Παναγιώτης Νικόλαρος με τον κ. Τζέφρι Πάιατ κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Αμερικανικής Γωνιάς!

 


Φωτογραφίες


επιστροφή
επάνω