Ρεμπέτικο σεργιάνι στον Καραβά!

27/08/2017

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Ρεμπέτικη Βραδιά» που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά, στο πλαίσιο ενός πολιτιστικού διημέρου, κατευοδώνοντας το καλοκαίρι. 

Έτσι, ο μικρός οικισμός μετατράπηκε την Κυριακή 20 Αυγούστου 2017 σε ρεμπέτικο πάλκο! Οι ιθύνοντες του Συλλόγου προάγοντας την παράδοση και τον πολιτισμό συνέθεσαν μία εξολοκλήρου ρεμπέτικη βραδιά,  με ζωντανή μουσική και πλούσιο φαγητό και ποτό.

Το μουσικό πρόγραμμα είχαν επιμεληθεί οι Λάκωνες καλλιτέχνες Θοδωρής Σκάγκος (μπουζούκι-τραγούδι), Βίκυ Σκάγκου (τραγούδι), Γιώργος Σκιαδάς (κιθάρα-τραγούδι), Γιάννης Βούκλιζας (κοντραμπάσο) και Γιώργος Κουλόγιαννης (μπαγλαμάς).

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο της κεντρικής εκκλησίας και περιελάμβανε αποκλειστικά και μόνον ρεμπέτικα τραγούδια, αποτελώντας μία μοναδικά θεματική και σπάνια για τα δεδομένα της περιοχής εκδήλωση.

Δεν έλειψαν, μάλιστα, κι οι θαμώνες εκείνοι που χόρεψαν απτάλικο ζεϊμπέκικο (αντικριστό) υπό τους ήχους του μπουζουκιού και του μπαγλαμά. Έτσι, η υπέροχη ρεμπέτικη βραδιά ολοκληρώθηκε με πολύ κέφι, καλό τραγούδι και χαμόγελο...


Φωτογραφίες


επιστροφή
επάνω