Σεπτεμβριάτικη ποδηλατοβόλτα στο χωριό μας!

30/08/2017

Το απόγευμα της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου οι Φίλοι του Ποδηλάτου «3π» (ποδήλατο-πόλη-περιβάλλον) διοργανώνουν ποδηλατοπορεία στον Καραβά σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καραβά. Σημείο και ώρα εκκίνησης αποτελεί η Κεντρική Πλατεία της Σπάρτης στις 18:00.  

Οι κάτοικοι του Καραβά θα περιμένουμε τους ποδηλάτες στην είσοδο του χωριού μας και θα ενσωματωθούμε μαζί τους κάνοντας βόλτα στο χωριό. Σημείο και ώρα συνάντησης για τους Καραβιώτες είναι το πρώτο κιόσκι (από Σπάρτη προς Καραβά) στις 17:45.  

Οι ποδηλατοπορεία θα περάσει από διάφορα σημεία του οικισμού, όπου θα πραγματοποιηθούν σύντομες στάσεις και ξεναγήσεις. Τελευταία στάση πριν την επιστροφή στη Σπάρτη θα είναι η πλατεία του Καραβά, όπου θα προσφερθούν στους ποδηλάτες χυμοί και νερό.  

Καλούνται οι κάτοικοι του Καραβά να επιδιορθώσουν τα ποδήλατά τους και να λάβουν μέρος στην ποδηλατοπορεία. Δεν κοστίζει τίποτα!!! Θα είναι μια ωραία ευκαιρία να αθληθούμε και να συσφίξουμε τις σχέσεις μας, περνώντας ξέγνοιαστα και δημιουργικά το χρόνο μας. Γονείς παρακινείστε τα παιδιά σας και ωθήστε τα να βάλουν τον αθλητισμό στην καθημερινότητά τους.  

Υπενθυμίζεται πως όσοι συγχωριανοί επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ποδηλατοπορεία θα συγκεντρωθούν στο κιόσκι στην είσοδο του οικισμού μας στις 17:45. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους (ανήλικοι κάτω των 15 ετών μπορούν να συμμετάσχουν  μόνο με τη συνοδεία ενηλίκου). 


επιστροφή
επάνω