Έρχεται ο «Δρόμος των Γεφυριών» (ΒΙΝΤΕΟ)

10/04/2018

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά και η Dimopoulos Coaching προγραμματίζουν τη διοργάνωση ενός δρομικού αγώνα μετ εμποδίων με την ονομασία «Δρόμος των Γεφυριών».

Φιλοσοφία του αγώνα είναι να συνδέσει δρομικά το γεφύρι του Περδικάρη που βρίσκεται εντός του οικισμού μας με το γεφύρι του Κόπανου για το οποίο ο Σύλλογός μας έχει καταβάλει γιγαντιαία προσπάθεια ανάδειξής του, ενώ ταυτόχρονα μέσα από αγροτικές περιοχές θα διασχίσει σύγχρονες γέφυρες του αυτοκινητόδρομου Σπάρτη-Λεύκτρο. Παράλληλα ο «Δρόμος των Γεφυριών» θα προάγει το «ευ αγωνίζεσθαι», αποτελώντας κίνητρο ενασχόλησης με τον αθλητισμό για νέους αθλητές.

Η διαδρομή, που θα καλύπτει συνολική απόσταση ±8 χιλιομέτρων, θα κινηθεί επί της παλαιάς και της νέας ε.ο. Σπάρτης-Καστορείου και επί αγροτικών οδών και θα περιλαμβάνει περίπου 15 εμπόδια. Θα διασχίσει επίσης κατά μήκος ή/και κατά πλάτος τον ποταμό Ευρώτα και τον παραπόταμο Περδικάρη, περνώντας ακόμη και μέσα από τα ποτάμια! Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι η προσέλευση μάξιμουμ 200 αθλητών και η διοργάνωση και παιδικού αγώνα με μάξιμουμ 100 παιδιά. 

Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια μόνιμης κατοίκησης του οικισμού. Πρόκειται για ένα αθλητικοπολιτιστικό γεγονός καθώς οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για το γεφύρι του Κόπανου και να ξεναγηθούν σε αυτό μέσω παράλληλης δράσης. 

Ημέρα διεξαγωγής του αγώνα έχει προγραμματιστεί η 3η Ιουνίου. Περισσότερες πληροφορίες για συνδιοργανωτές, χορηγούς, παροχές κ.τ.λ. θα ανακοινωθούν προσεχώς από τις ιστοσελίδες e-karavas.gr και dimopouloscoaching.com και θα αναρτούνται συνεχώς στην σελίδα του συλλόγου και στη σελίδα του αγώνα στο facebook.

Δείτε το βίντεο-διαφήμιση του αγώνα σε σκηνοθεσία Sami Vaskola:


Δείτε συνεχή ενημέρωση για τον αγώνα ΕΔΩ: Ο Δρόμος των Γεφυριών


επιστροφή
επάνω