Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Σπάρτης ο Ιωάννης Καρμοίρης

15/05/2019

Την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης ανακοίνωσε με δήλωσή του ο συγχωριανός μας Γιάννης Καρμοίρης, ο οποίος θα συμμετάσχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου/Ιουνίου με το συνδυασμό «Ενωμένοι Πολίτες». Η δήλωση του κ. Καρμοίρη έχει ως εξής:

«Αγαπητοί μου συμπολίτες, 
Η μεγάλη αγάπη που τρέφω για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του, με ωθούν ξανά να διεκδικήσω την ψήφο σας και να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Σπάρτης [Δ.Ε. Μυστρά] στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση θα είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης» στο πλευρό του Σταύρου Αργειτάκου, ώστε να διεκδικήσουμε την επανεκκίνηση της δημιουργικής μας πορείας και να ολοκληρώσουμε το έργο που οραματιστήκαμε κι έμεινε στη μέση. 

Να είστε βέβαιοι πως, αν με τιμήσετε με την ψήφο σας και μου αναθέσετε να γίνω ξανά η φωνή σας στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά και να επιδιώκω μιαν άριστη συνεργασία με όλους τους εκλεγέντες, από οποιονδήποτε συνδυασμό κι αν προέρχονται, όπως έχει συμβεί έως σήμερα στη μέχρι τώρα διαδρομή μου στα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Άλλωστε, οι ανάγκες του τόπου μας, οι ιδιαιτερότητες της σύγχρονης εποχής και ο νέος εκλογικός νόμος απαιτούν ομοψυχία, ανιδιοτέλεια και την άριστη συνεργασία όλων μας, πέρα από μικρότητες και μικροσυμφέροντα για το καλό της Σπάρτης και των χωριών του Δήμου μας. 

Σας καλώ, λοιπόν, να προσέλθετε στην κάλπη και να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα επιλέγοντας από τους πιο ικανούς, τους ικανότερους για το συμφέρον του Δήμου Σπάρτης.

Με τιμή,
Καρμοίρης Ιωάννης του Νικολάου»

Βιογραφικό
Ο Γιάννης Καρμοίρης γεννήθηκε στη Σπάρτη στις 28 Οκτωβρίου 1960. Κατοικεί μόνιμα και δραστηριοποιείται στον Καραβά Σπάρτης. Είναι αγρότης και από πολύ μικρή ηλικία ασχολείται με τη γεωργική παραγωγή.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος, καθώς και πρώτος Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά από το 1983 έως το 1988.

Το 2003 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος Μυστρά με τον συνδυασμό «Ενωμένοι Πολίτες» (συνέχεια του συνδυασμού Αργειτάκου) των Οδυσσέα Κατσουγκράκη και Νίκου Βαχαβιώλου. Το 2005 επί δημαρχίας Βαχαβιώλου διετέλεσε Αντιδήμαρχος Μυστρά, ενώ το 2006 για δύο μήνες Πρόεδρος Δ.Σ. Μυστρά.

Επανεξελέγη δημοτικός σύμβουλος το 2006 με το συνδυασμό «Ενωμένοι Πολίτες» του Δημήτρη Αποστολάκου και τη διετία 2007-2008 διετέλεσε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Μυστρά.

Το 2010 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος του διευρυμένου Δήμου Σπάρτης με το συνδυασμό «Ενωμένοι Πολίτες» του Στ. Αργειτάκου και διετέλεσε Αντιδήμαρχος Σπάρτης τη διετία 2011-2012.

Το 2014 επανεξελέγη δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης με το συνδυασμό «Ενωμένοι Πολίτες», και ύστερα από πρόταση του επικεφαλής, Σταύρου Αργειτάκου, εκλέχθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο στη θέση του Αντιπροέδρου του Σώματος, στην οποία υπηρετεί έως σήμερα.

Είναι παντρεμένος με την Πόπη Λαμπράκου από τα Ανώγεια Λακωνίας. Έχουν δύο παιδιά κοντά τους, το Νίκο (Ιστορικό-Δημοσιογράφο) και τον Αλέξανδρο (μαθητή της Γ τάξης του 1ου Λυκείου Σπάρτης), και ένα στην καρδιά τους, τη Δήμητρα.


επιστροφή
επάνω