Παιχνίδια, δημιουργικές δράσεις και θερινό σινεμά στην «10η Παιδική Γιορτή Καραβά»

07/09/2019

Πιστός στο ραντεβού του με το παιδικό χαμόγελο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά πραγματοποίησε και φέτος την καθιερωμένη παιδική γιορτή στον Καραβά Σπάρτης, φιλοξενώντας και διασκεδάζοντας δεκάδες παιδιά. Η «10η Παιδική Γιορτή Καραβά» έλαβε χώρα στον κοινό προαύλιο χώρο της εκκλησίας και του παλαιού δημοτικού σχολείου, παραπλεύρως της Πλατείας του οικισμού, την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019. 

Η γιορτή ξεκίνησε με αθλοπαιδιές, όπως μαντηλάκι, τράβηγμα σκοινιού και μουσικές καρέκλες, διασκεδάζοντας τα παιδιά που συμμετείχαν, καθώς και τους μεγαλύτερους που παρακολουθούσαν! Ακολούθησε η δημιουργική δράση κατασκευής κούκλας από το εργαστήρι <<Μικροί Καλλιτέχνες>> της παιδαγωγού Αδαμαντίας Σπυράκη, όπου τα παιδιά δημιούργησαν πρωτότυπες και ιδιαίτερα ευφάνταστες παιδικές ξύλινες κουκλίτσες. Αμέσως μετά μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν θερινό σινεμά, ενώ σε όλα τα παιδιά προσφέρθηκαν σουβλάκι, χυμός και λουμπουκι, προσφορά του Συλλόγου. 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά ευχαριστεί τους κατοίκους του χωριού, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, και όλους όσοι εργάστηκαν και συνεισέφεραν με οποιονδήποτε τρόπο για να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η «10η Παιδική Γιορτή Καραβά». 

Μιας και η «Παιδική Γιορτή Καραβά» σηματοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού, τα μέλη και το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχονται σε όλα τα παιδιά «καλή σχολική χρονιά»…


Φωτογραφίες


επιστροφή
επάνω